Black (Friday) or White (Christmas)?

  by    0   0

Intr-o societate prea mult obisnuita cu sarbatorile surogat, importate si denaturate pana la refuz, Audioconcept si jack-fi.ro incearca un exercitiu de normalitate si evita sa se alature valului de campanii demarate sub umbrela Black Friday. Un Black Friday pe care, de altfel, Audioconcept si jack-fi.ro il au permanent in oferta, la rubrica Hot Deals.

Dintr-un obicei pur american (la origini, ziua de dupa Thanksgiving Day, a patra zi de joi a lunii noiembrie, care deschidea sezonul de cumparaturi de Craciun), Black Friday a ajuns sa reprezinte o goana nebuna dupa preturi mici, goana de care marii retaileri profita si reusesc, in doar citeva zile, echivalentul profitului a 5-6 luni de vinzari normale. De obicei, este vorba despre lichidari de stocuri facute din preturi umflate artificial, imbracate intr-o poleiala de promotie de nerefuzat, sau de produse nevandabile oferite la pret foarte mic.

Audioconcept merge pe o linie mai curata si mai sanatoasa, reusind sa va ofere o alternativa cat se poate de decenta la Black Friday. Nu fiindca nu am fi dispusi sa facem niste oferte speciale, ba chiar dimpotriva. In ultimele luni, am dus tratative intense cu partenerii nostri externi si am obtinut cateva preturi preferentiale, special pentru a reusi sa dam propriilor clienti posibilitatea de a-si oferi, de sarbatori, bucuriile pe care le-au asteptat poate un an intreg.

In concluzie, va propunem campania White Christmas la Audioconcept, o campanie prin intermediul careia va vom putea oferi reduceri semnificative la mai multe produse HiFi, produse noi si de actualitate, care se vor mai fabrica mult timp de acum incolo. De aceste reduceri veti putea sa va bucurati nu doar cateva zile, ci pe intreaga perioada a sarbatorilor, foarte probabil si mult timp dupa aceea.

Iata aici lista produselor care fac obiectul acestei campanii.

Echipa lui Jack

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top