Focal, vedeta la CEDIA 2013

  by    0   0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Focal a fost una dintre vedetele de la CEDIA 2013 (Custom Electronic Design & Installation Association), incheiat recent in Denver, Colorado, unul dintre cele mai mari targuri de produse electronice (cu o generoasa component Hi-Fi) din lume, care a reunit in acest an peste 470 de expozanti si aproape 18 000 de vizitatori.

Producatorul francez, unul dintre cei mai important jucatori dinlume in domeniu, a expus in uriasul Convention Center nu numai intreaga gama multimedia (Bird, XS Book wireless, castile Spirit One si Spirit Professional) si deja legendara serie Utopia (cu Grande Utopia rosii in central atentiei), dar a atras multimea de vizitatori si cu cele mai noi serii, Aria si Easya. Standul Focal, unul dintre cele mai frumoase de la aceasta editie a CEDIA, a fost construit si amenajat de catre Plurison/Audio Plus Services,  distribuitorul autorizat Focal in America de Nord, prin amabilitatea caruia am intrat in posesia fotografiilor de mai jos.

Seriile Aria si Easya vor putea fi vazute si ascultate in aceasta toamna si in showroom-ul Audioconcept, dupa o lansare oficiala despre a carei data va vom informa in curand. Pana atunci, puteti testa la noi aproape toate celelalte serii din portofoliul Focal, fie ca vorbim de modelele entry level sau de cele de top high end. Va asteptam!

Echipa lui Jack

[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”3566,3565,3564,3563,3567,3561,3562,3560″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” img_size=”230×230″][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top