Focal - Cel mai mare producator european de boxe

Avand o istorie ce se intinde pe mai bine de 30 de ani si cu o experienta inegalabila in domeniul fabricarii incintelor acustice, Focal-JMLab este in prezent unul dintre gigantii domeniului audio, ocupand in mod constant un loc pe podiumul mondial atat din punct de vedere cantitativ cat si calitativ. Cu cifre de vanzari tot mai impresionante de la an la an, dezvoltand in permanenta tehnologii cu un pas inaintea concurentei si avand in portofoliu cea mai premiata serie de boxe din lume, gama Utopia, Focal este considerat de foarte multi leaderul absolut al industriei de profil.
Caracteristica ce defineste cel mai bine brandul Focal este abilitatea de a produce incinte acustice extrem de competitive in toate categoriile de pret. Acest aspect se datoreaza in mare parte calitatii fabricatiei (toata gama de boxe pasive fiind construita integral in Franta) si faptului ca toate difuzoarele folosite sunt dezvoltate de catre producatorul din Hexagon special pentru incintele pe care urmeaza sa fie utilizate.
Boxele Focal ofera un raport pret-calitate imbatabil pornind de la incintele multimedia XS, Sib sau Dome, accesibilele bookshelfuri Chorus 705 si pana la fabuloasele Grande Utopia, considerate de majoritatea specialistilor drept Everestul incintelor acustice.
Produsele Focal insufletesc spiritul sunetului, aducand muzica mai aproape de inima ascultatorilor, indiferent daca sunt ascultate acasa, in masina, sau in cele mai renumite studiouri de productie muzicala.

Produsele de top oferite de Focal

Focal Grande Utopia EM
Grande Utopia
Focal Stella Utopia EM
Back to Top