Indiana Line si pretul blestemat

  by    0   0

[vc_row][vc_column width=”1/1″]

[vc_single_image image=”3628″ img_link_target=”_self” img_size=”full”]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Intr-o nisa in care produsele cu adevarat valoroase (si care sa nu te oblige sa faci imprumuturi bancare ca sa le achizitionezi) sunt atat de rare, aparitia pe piata romaneasca a unui brand care ofera Hi-Fi la preturi cu adevarat senzationale e un eveniment ce nu poate fi trecut cu vederea. Din simplul motiv ca, pentru multi audiofili, pretul (blestemat) este un obstacol de multe ori insurmontabil.

Indiana Line a luat nastere in anul 1977, la Torino, si, de atunci incoace, a slujit un deziderat pe care nu s-a sfiit sa-l transforme in filozofie proprie: sa creeze produse care sa sune impecabil si care sa arate bine, totul la preturi foarte accesibile. Deschisi catre inovatie si beneficiind de un departament de design impecabil, Indiana Line a reusit, in ultimii ani, sa ajunga pe buzele audiofililor si mai apoi in casele acestora. Un fel de Cenusareasa din domeniul Hi-Fi, care si-a gasit, intr-un sfarsit pantoful ce i-a permis sa primeasca recunoasterea cuvenita.

Privite circumspect, la inceput, produsele Indiana Line, in special boxele producatorului italian, reusesc performanta rara sa transforme, la prima auditie, ideile preconcepute si neincrederea in zambete. Si mai apoi in achizitii. Ceea ce frapeaza la boxele Indiana Line este combinatia perfecta de aspect elegant, finisaje impecabile, sunet excelent si pret naucitor. Fiindca, desi piata Hi-Fi entry level mai propune si alte branduri si modele, n-am mai intalnit unul care sa coaguleze de asemenea maniera cele patru caracteristici.

La primul contact, daca ai aflat cat costa o pereche de boxe Indiana Line, incepi sa cauti imperfectiuni constructive, sa vanezi defecte sau detalii nefericite, care sa le justifice pretul. Treci apoi la ascultarea lor si uimirea capata proportii. Primele reactii, justificate, de altfel, sunt sa te intrebi de unde atata control, definitie, adancime si detaliu in doua cutiute nu foarte corpolente si care costa cat doua iesiri cu prietenii la o carciuma de fite. Sau cat una singura, daca sunteti cel care plateste toata consumatia.

Versatilitatea portofoliului Indiana Line este, la randul sau, un atu imbatabil: de la difuzoare acustice miniaturale pana la o serie de boxe incastrabile in perete si tavan, si monitoare active, si de la liniile stereo si cele multicanal, care includ subwoofer-e si boxe de centru, pana la CD playere si amplificatoare integrate. Producatorul italian a  reusit, in ultimii ani, sa ofere cateva solutii fara egal in ceea ce priveste raportul calitate/pret, mai ales pe palierul de boxe Hi-Fi, ceea ce i-a adus numeroase premii si participari la targuri de profil din intreaga lume.

Incepand de astazi, produsele Indiana Line pot fi testate si cumparate din showroom-ul Audioconcept, iar o lansare oficiala a brandului in Romania va avea loc in curand, lansare la care va asteptam cu drag, ca si pana acum.

Echipa Audioconcept[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”3611,3613,3614,3615,3616,3617,3618,3619,3620,3621,3622,3610″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” img_size=”270×200″][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top