Martin Logan Motion 15 – Cele mai bune bookshelfuri din 2013

  by    0   2

[vc_row][vc_column][vc_column_text]“Daca ati jinduit vreodata la electrostaticele de la Martin Logan, dar n-ati avut nici spatiul si nici bugetul necesare, atunci Motion 15 este biletul dumneavoastra castigator”. Astfel isi incep argumentarea membrii juriului care a ales modelul Martin Logan Motion 15 drept cea mai buna boxa de raft a anului 2013.
Cu siguranta, oferta de bookshelf-uri de pe piata e variata si include multe modele care suna foarte bine. Cu toate acestea, Martin Logan Motion 15 s-au detasat in preferintele jurnalistilor prestigioasei publicatii Hi-Fi World, cei care au facut acest clasament. Chiar daca foarte mici, ele se dovedesc o incercare foarte reusita de a reproduce sunetul mult mai scumpelor si mai faimoaselor serii hibride ale legendarului producator american.
Motion 15 dispun de un tweeter de ribbon de tip Heil, tehnologie extrem de pretentioasa, dar care produce un sunet extrem de curat si de aerisit, total lipsit de coloratura, oferind atat vocilor cat si instrumentelor o nemaipomenita senzatie de detaliu. Difuzorul de bass de 12,7 cm, chiar daca este unul conventional, nu la fel de carnos pe frecventele cele mai joase precum cele din modelele hibrid, este foarte rafinat si articulat, cu prununtate calitati de ritm si timing.
Una peste alta, o solutie excelenta pentru spatii mici, atat in configuratii stereo, cat si multicanal, mai ales pentru cei care au gustat din experienta boxelor hibride Martin Logan si vor o solutie mult mai ieftina.
Pentru programarea unei auditii cu Martin Logan Motion 15, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.
Echipa lui Jack[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”3698,3699,3700″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” img_size=”230×230″][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top