Piega Coax 120.2+MSB Diamond

  by    0   0

[vc_row][vc_column][vc_column_text]In asteptarea lansarilor de toamna, care vor include si modelele noi de la Focal, Audioconcept reia seria evenimentelor de clasa cu care v-a obisnuit deja, si va asteapta sambata, 12 octombrie, la o intalnire foarte speciala: prezentarea si prima auditie publica din Romania cu modelul de top Coax 120.2 al producatorului elvetian Piega. Nu mai este niciun secret pentru cunoscatori faptul ca Piega reuseste sa produca unele dintre cele mai speciale incinte acustice din lume, chiar daca abordarea este una atipica – cutii extrudate din blocuri masive de aluminiu, la care se adauga senzationalul tweeter pe ribon, inventie a inginerilor elvetieni.

Boxele vor avea in spate o echipa de top, formata din linia Diamond (capul de serie, cu dotari maxime) de la MSB, referinta mondiala absoluta la capitolul DAC/USB streamer (considerate, pe buna dreptate, cele mai bune surse digitale ale momentului in lume). Totul extrem de bine asortat la forma si dimensiunile camerei, astfel incat toate variabilele, de la sounstage, adancime, separatie sau prezenta a basului, sa concure la un sunet apropiat de perfectiune.
Un sistem care va va incanta, fara discutie, atat urechile cat si sufletul.
Evenimentul se va desfasura in showroom-ul nostru din str. General Ion Dragalina nr. 5, intre orele 11:00 – 16:00.

Va asteptam!

[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”3452,3453″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self”][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top