Primavara Arcam la jack-fi.ro

  by    0   0

Seriosi cum ii stim, englezii nu stau mult pe ganduri si livreaza pe piata o serie de produse care vor face mare valva in lumea pasionatilor de sunet si imagine.
Primul pe lista este irDAC MKII, reincarnarea celebrului Arcam irDAC, unul dintre cele mai bine vandute produse ale companiei britanice. Un DAC extrem de versatil si de bine dotat care, in ciuda dimensiunilor reduse, reuseste sa-si tina la respect toti competitorii, chiar si pe cei din zone de pret net superioare datorita dotarilor de clasa: nu mai putin de sase intrari digitale, conexiuni wireless prin Bluetooth si aptX, decodor DSD si USB asincron. irDAC MKII devine, astfel, inima oricarui sistem audio digital datorita versatilitatii date de variantele de conectivitate, la care se adauga grozavul palier de amplificare de casti.
Vin apoi la rand cele doua sisteme all-in-one proaspat lansate pe piata de inginerii de la Arcam. Solo Music este continuatorul primelor device-uri din seria Solo, lansata cu succes in urma cu 10 ani si destinata celor care prefera un sistem compact in locul unui set de componente. Cutia antirezonanta include o unitate optica ce decodeaza CD si SACD, iar palierul de amplificare in clasa G dezvolta nu mai putin de 160 watti in 8 ohmi. Dotat cu intrari HDMI (4 la numar), coaxial, optic si phono, sistemul poate face si streaming de pe surse externe fie prin Bluetooth, fie prin UPnP. Nu in ultimul rand, Solo Music dispune de un tuner FM/DAB/DAB+, pentru cei care indragesc transmisiile radio. Calitatea sunetului este una exceptionala, pe care putine sisteme formate din componente de top separate o pot oferi.
Solo Movie este o minune tehnologica la pret mic ce se poate lua la tranta cu multe sisteme High End in materie de procesare si amplificare multicanal. In aceeasi cutie antirezonanta speciala se afla un drive ce decodeaza Bluray, DVD, CD si SACD, dar si un amplificator de putere care livreaza nu mai putin de 300 W in cele 5 canale, fiind un adevarat sistem home cinema compact. Aceeasi varietate de intrari ca si la Solo Audio, plus tunerul FM/DAB/DAB+, dar si decodor on-board pentru toate formatele audio HD, asigurand o experienta audio-video unica.
Toate noutatile Arcam sunt disponibile pentru testat in showroom-ul Audioconcept/jack-fi, tot ce trebuie sa faceti este sa va programati o auditie prin e-mail si/sau telefon. Va asteptam!
Echipa lui Jack

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top