Sambete Deschise la Audioconcept – 8 martie

  by    0   0

In asteptarea marelui eveniment care e pe cale sa se petreaca, un fel de Big Bang al audiofiliei pe meleaguri romanesti (si nu e nicio exagerare aici!), va propunem o noua intalnire din cadrul Sambetelor Deschise la Audioconcept, care va avea loc pe 8 martie. Intalnirea va fi una foarte aparte, avand in vedere ca vom avea un invitat special care vine tocmai de pe malul lacului Zurich pentru a lua parte la eveniment.
Este cunoscut faptul ca proprietarii Audioconcept au legaturi foarte stranse, unele chiar de prietenie apropiata, cu producatorii pe care-i distribuie exclusiv in Romania, astfel ca, dupa ce in 2013 am primit vizitele unor reprezentanti de top de la Focal si MSB, inceputul lui 2014 il aduce la Bucuresti pe Manuel Greiner, export managerul celebrului producator de boxe Piega. Manuel (al doilea om ca importanta in compania elvetiana si fiul fondatorului Leo Greiner) va fi gazda unui eveniment care va avea in prim plan, fireste, un sistem construit plecand de la boxe Piega.
Va fi, suntem siguri, o alta manifestare marca “Audioconcept” extrem de reusita, asa cum v-am obisnuit, de altfel. Dupa acest eveniment, seria Sambete Deschise la Audioconcept se intrerupe pentru cateva saptamani, pentru a face loc unor evenimente cu adevarat grandioase, unul dintre ele fiind, promitem, ceva nemaintalnit pe aceste meleaguri. Motive suficiente sa stati pe receptie pentru a afla despre ce e vorba!
Va asteptam, asadar, sambata, 8 martie, intre orele 11 – 16, la o intalnire in care boxele Piega si invitatul special vor fi in centrul atentiei.
PS Daca nu reusiti sa scapati de acasa, faceti-le un cadou doamnelor/domnisoarelor din viata voastra invitandu-le la eveniment.
Echipa lui jack

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top