Sambete deschise la Audioconcept

  by    0   0

Pentru ca ne-am luat in serios rolul de deschizator de drumuri in organizarea de evenimente speciale, o sa mergem inainte pe aceeasi linie.

Audioconcept si jack-fi.ro lanseaza, incepand de maine, 30 noiembrie, o noua serie de intalniri menite sa va ofere, intr-un mediu extrem de calduros si prietenos, posibilitatea de a vedea si asculta diverse solutii de integrare HiFi, fie ca vorbim de sisteme stereo sau multicanal, de surse digitale sau nu, de amplificari integrate sau pe lampi. Nu vor fi niste evenimente in sine, dar, in fiecare zi de sambata (chiar daca aceasta va fi una normala de lucru, in care activitatile de prezentare si vanzare se vor desfasura normal), va exista o tema bine stabilita care va fi prezentata in una dintre camerele showroom-ului, tema care va fi anuntata saptamanal pe site-urile noastre.

Veti avea astfel ocazia sa ascultati diverse sisteme considerate de noi foarte sinergice, pentru orice tip de buget, sisteme descoperite de Jack si echipa condusa de el, si la alcatuirea carora se munceste zile si nopti.

Pentru prima sambata deschisa la Audioconcept, cea de maine, 30 noiembrie, v-am pregatit o auditie in premiera in Romania cu amplificatoarele monobloc pe lampi Jadis JA200, unul dintre modelele de top ale renumitului producatorului francez.

Va asteptam cu placere, in intervalul orar 11:00 – 16:00.

Echipa lui Jack

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top