Sunetul bate scrisul- Prezentare Focal Sopra n° 2 in Romania

  by    0   0

Din ciclul “Viata bate filmul”, Audioconcept si jack-fi.ro va invita la evenimentul

Sunetul bate scrisul

Prezentare Focal Sopra n° 2 si perechea-minune NAC-N 272/NAP250 DR2
Daca mai era nevoie de o declaratie oficiala despre cat de bune sunt boxele Focal si mai ales despre perfecta potrivire cu electronicele de la Naim, o recenzie semnata de Ed Selley, aparuta in Hi-Fi Choice, vine sa completeze tabloul.
Bineinteles, recenziile sunt (si trebuie sa ramana) un simplu indicator, un instrument de cautare, nu factorul decisiv in alegerea unui produs sau sistem. Inaintea oricarei achizitii, argumentul suprem trebuie sa vina de la urechile cumparatorului. Asta e principiul pe care se bazeaza filozofia de vanzari la Audioconcept/jack-fi.ro: “asculta inainte sa cumperi!”.
Tocmai de aceea, ne-am straduit sa facem disponibile pentru auditii majoritatea produselor din portofoliu. Stoc mare = posibilitati multiple de auditii si de alegere a sistemului si componentelor.
Evenimentul nu se vrea o justificare a concluziilor autorului recenziei, ci pur si simplu o ocazie pentru iubitorii de sunet de a testa cu propriile urechi si a exprima in propriile cuvinte ceea ce vor experimenta la aceasta prezentare, in paralel cu impresiile unui specialist in domeniu.
Sistemul va fi exact cel analizat in recenzia din Hi-Fi Choice, format din boxele Focal Sopra n°2 (noua intrupare a liniei intermediare intre seriile Electra si Utopia), plus cele doua piese Naim pe care noi le-am numit perechea-minune: NAC-N 272 (preamplificator/DAC/streamer) + NAP 250 DR (amplificator de putere).
Va promitem ca veti asista la un show incendiar in care componentele, dar mai ales sistemul in ansamblu, vor performa mult peste asteptari si, mai ales, mult peste gama de pret in care se incadreaza. Sunetul, desi unul cu adevarat High End, este unul proaspat si viguros, care va seduce urechile oricarui tip de ascultator. Transparenta aproape electrostatica, viteza si neutralitatea boxelor Focal Sopra n°2 (marca inregistrata Focal, cel mai bun soundstage din lumea audiofila), vor fi dublate stralucit de precizia si timing-ul definitorii marcii Naim. Nu in ultimul rand, tehnologiile de ultima ora din boxele Sopra se traduc prin alte doua calitati remarcabile: bass foarte percutant si, mai ales, incredibil de profund raportat la dimensiunea boxei.
Evenimentul va avea loc sambata, 21 mai, intre orele 11:00 – 16:00, in showroom-ul Audioconcept. Va asteptam!
Echipa lui Jack

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top